Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
PL
0
0,00  0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Welke sokken draagt het inPost team? inPost x Socks Factory

oktober 16, 2023

Het woord 'Pakketpost' wordt niet hernoemd, want er is maar één koning. In plaats daarvan veranderden we de sokken van het inPost-team - we voorzagen ze van een merknaam en realiseerden zo een van de interessantste ontwerpprojecten van de afgelopen tijd. Bekijk welke sokken we hebben genaaid voor de interne en externe merkactiviteiten van inPost. Kijk wat er uit onze samenwerking is gekomen! Als we iets bestellen, doen we dat samen met inPost. Als zij sokken bestellen, doen ze dat samen met ons - althans, dat deden ze voor hun laatste project, waar we erg blij mee zijn. Voor inPost naaiden we ..aantal.. paar sokken. Kijk hoe dit project voor ons uitpakte - perfect in overeenstemming met het karakter van het merk en doelgericht.

We verzenden via de Pakketautomaat en met inPost - op dezelfde golflengte. Vooral wat betreft het ontwerp

De sokken die het inPost team ontwierp, brachten bijna het hele kantoor van Socks Factory voor het scherm. We waren het er allemaal over eens dat we elk ontwerp zouden dragen. Zoals het merk op het label opmerkt, zijn deze sokken gewoon OUT OF THE BOX. Je komt ze in drie varianten tegen - geel met symbolen in emoji-stijl (verwijzend naar de merkheld van het merk), groen met het pakketproces afgebeeld en blauw, dat de hele pakketreis symboliseert. Ondanks onze bewondering voor elk van de ontwerpen, zullen we eerlijk zijn. Na heftige discussies kwam uiteindelijk naar voren dat de gele sokken de meeste harten bij ons hebben gestolen - we doorlopen elk van deze fasen bijna elke dag in ons werk.

Sokken met het logo van een bedrijf dat bij velen geliefd is. Het moest lukken

De sokken voor inPost moesten gewoon een hit worden. Dus pakten we een voorraad van ons iconische, slijtvaste katoen en gingen we intensief aan de slag. We bereidden drie maatvarianten voor elk ontwerp voor. En vandaag veroveren de sokken van inPost, zoals we al voorspeld hadden, het internet - ze zijn nu verkrijgbaar in de onlangs geopende online shop van het merk. Hé, inPost! Bedankt voor het inzetten op de Poolse productie. Nu zetten jullie de volgende stappen naar wereldwijde erkenning - met onze sokken, natuurlijk!  

 
 
PS Als jij ook sokken met je bedrijfslogo wilt ontwerpen, aarzel dan niet om ons te schrijven. Als fabrikant en sokkenproducent zorgen we bij grootschalige productie voor de kwaliteitsafwerking van de details. Kijk wat we je kunnen bieden!