Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
0
0,00  0 items

No products in the cart.

Welke sokken draagt het ALDI team? ALDI x Socks Factory

november 16, 2023

We houden ervan om bij de ALDI boodschappen te doen omdat ze geweldige aanbiedingen en een grote keuze aan artikelen hebben. En nu is winkelen bij ALDI een nog perfectere ervaring voor ons - we zijn ervan overtuigd dat de medewerkers en het winkelpersoneel er warmpjes bijlopen. En dit is een belangrijk punt. Als ze ons door de paden leiden naar het product dat we zoeken, voelen we ons rustig en vol dankbaarheid. Want wij zijn degenen die ze hebben uitgekozen om merksokken te naaien voor intern gebruik van hun merk. Kijk wat we samen hebben gemaakt!

Het is een geweldig gevoel als een merk dat je echt leuk vindt het opneemt voor iets waar je oprecht van houdt. We hebben het natuurlijk over ALDI en sokken. We werden benaderd door de mensen van ALDI om sokken te ontwerpen, niet voor de verkoop, maar als onderdeel van hun interne projecten, waaronder employer branding. Dit soort opdrachten vinden we het leukst, omdat we geloven dat de weg naar iemands hart geduldig bewandeld moet worden. Op onze sokken, natuurlijk. Dus hebben we actie ondernomen.

ALDI heeft het - en sokken van Socks Factory

We associëren ALDI met een mand vol met onze favoriete producten voor een goede prijs, het verspreiden van het idee van zero waste en kennis van trends - kijk maar naar hun nieuwste originele merch. Als je ziet wat ALDI doet, wil je er deel van uitmaken. Wij werden er een en naaiden een paar sokken op maat. Elk paar was versierd met een zorgvuldig geborduurd ALDI-logo en een eenvoudige tekst met de betekenis: We are driven by people. EENVOUDIG. Het ALDI-team koos voor kleuren die kenmerkend zijn voor hun merk. De basiskleur was daarom puur, koel wit, onderbroken door blauw- en roodtinten.

Sokken voor eigen mensen. SIMPLY!

De door ALDI ontworpen sokken werden gebruikt bij veel interne initiatieven, zoals de ALDI Quiz of de Poland Business Run. Ze waren ook te winnen door mensen die meededen aan verschillende merkwedstrijden (ALDI werk, Adventskalender) die via social media werden georganiseerd. We zijn blij dat we met onze acties konden bijdragen aan de interne projecten van ALDI. We zijn er ook van overtuigd dat onze warme sokken dagelijks vele voeten warm houden als ze door de winkelgangen en kantoorgangen lopen. Bedankt voor je vertrouwen in ALDI!

Als je sokken met een merknaam wilt ontwerpen, schrijf ons dan. Als producent en sokkenmakerij naaien we met vakmanschap, maar op grote schaal. Neem contact met ons op en kijk wat we voor je kunnen doen. PS Als je alles 100% op afstand wilt regelen, is dat geen probleem. Wij zijn daartoe bereid!