Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
0
0,00  0 items

No products in the cart.

We hebben het project met een knal uitgevoerd, namelijk odpalaj.pl x Socks Factory

december 16, 2023

Op het moment dat we het over een mogelijke samenwerking hadden, was het vuurwerk. We wisten meteen dat we dit project wilden doen. We hebben het natuurlijk over gepersonaliseerde sokken voor odpalaj.pl - een pyrotechnische winkel die beroemd is om zijn geweldige, brede assortiment producten, waaronder natuurlijk vuurwerk. Kijk wat we voor hen hebben gemaakt en waarom dit een van onze interessantste samenwerkingen in 2022 was. Weet je hoe het is als je iemand ontmoet en er meteen een vonk overslaat? Wij weten het, want we hebben het genoegen gehad om samen te werken met odpalaj.pl, en wat maakt het uit - zij weten het een en ander over vonken. We hoefden ons alleen maar in het onderwerp te verdiepen en we wisten meteen dat we ermee verder wilden. Het was allemaal te danken aan het eenvoudige, maar intrigerende ontwerp van de sokken en de interessante marketingtechnieken, die ons enorm verrasten. Positief, natuurlijk! Dus laten we overgaan tot de details. Wat hebben we gedaan voor odpalalaj.pl en met welk effect?

Bommetjesontwerp, of hoe wisten we dat zo'n sok een raket zou zijn?

Op het eerste gezicht kan het ontwerp van deze sokken als triviaal worden beschouwd. Gewoon een bom, dat is alles. Maar omdat we al veel ervaring hadden, wisten we vrijwel meteen hoe interessant ze er in het echt uit zouden zien. Intens oranje, met een gevlamd bommotief (visueel benadrukt op de hiel en de teen) - zulke minimalistisch sterke ontwerpen zien er echt goed uit en spreken kopers aan. Uit onze waarnemingen blijkt dat het contrast het populairst is. Hoe sterker het contrast, hoe meer interesse er wordt gewekt. Maar niet alleen het eenvoudige maar goede ontwerp sprak in het voordeel van dit project, maar ook de marketingtechnieken. Odpalaj.nl heeft een aantal eenvoudige methoden bedacht om de verkoop te verhogen, die ook voor jouw bedrijf kunnen werken. Kijk hier waar het allemaal om draait!

Een interessante benadering van marketing, namelijk we steken ze aan met slechts één sok voor hun aankopen!

Het team van odpalaj.pl kwam met een idee dat eenvoudig uit te voeren was, maar wel slim en zakelijk. Ze besloten hun bommensokken te ontbundelen en individueel aan te bieden, als aanvulling op aankopen van minstens 500 PLN. Om een tweede sok te ontvangen moest je... het bedrag van je bestelling verdubbelen. Simpel, maar strategisch uitgewerkt, toch? Bij het zien van deze sokken was het vrijwel meteen duidelijk dat sommige mensen snel verleid zouden worden door zo'n actie. Wie wil er immers geen paar opvallende sokken met BOMMEN? Voor ons was deze actie van odpalaj.pl zeker overtuigend. Misschien zal het ook in jouw bedrijf werken?

 

Ontwerp jouw sokken met ons

We willen het team van odpalaj.pl bedanken voor de succesvolle samenwerking bij hun promotiecampagne! Als jij ook graag gepersonaliseerde sokken wilt maken als onderdeel van je marketing- of verkoopinspanningen, of gewoon als cadeau, stuur ons dan een e-mail en kijk wat we samen kunnen creëren. We verwerken bestellingen vanaf 50 paar en naaien elk paar met prima gecertificeerd OEKO-TEX katoen. Kom meer te weten - we kunnen 100% op afstand praten of onder het genot van een warme koffie bij ons op kantoor. We kijken uit naar je komst!