Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
0
0,00  0 items

No products in the cart.

Sokken veroveren de dansvloer - een creatieve manier om je bruiloftsgasten te bedanken

september 16, 2023

Snoepjes, kaarsen, magneten, foto's van de bruid en bruidegom of thee in kokers - we hebben allemaal al vele vormen van bedankbriefjes voor bruiloftsgasten gezien. Iedereen heeft zijn favorieten. Maar niet iedereen is een bedankje in de vorm van sokken tegengekomen. En deze kunnen een nog grotere glimlach op je gezicht toveren dan de heerlijk gewelfde gezichten van cupido's van gips. Bekijk waarom een paar sokken van het bruidspaar een geweldig cadeau is voor je gasten! Ja, wij naaien sokken. Maar we zouden het je niet aanraden als cadeau voor je bruiloftsgasten als we het niet eerst zelf met succes hadden getest. En meerdere keren. En toevallig hebben zelfs onze CEO Tomek en zijn vrouw Martyna de gasten van hun ceremonie gepersonaliseerde sokken gegeven. Serieus! Kijk maar eens hoe cool dat was.

De sokken van Martyna en Tomek - hoe we ons idee in de praktijk hebben getest

We wisten dat het idee van sokken als cadeau voor gasten moest lukken. Wie wil er immers niet iets nuttigs krijgen, waarbij een interessante print variatie toevoegt maar niet in de weg zit? Daarom besloten Martyna en Tomek op hun trouwdag 21.08.2021 alle gasten beige sokken te geven met een gepersonaliseerde print. Op elke sok stonden hun stripafbeeldingen en grafische elementen die pasten bij de sfeer van de ceremonie en het thema. Tomek zelf droeg die dag zelfs sokken die door hemzelf en zijn vrouw waren ontworpen. En de gasten? Die waren oprecht blij. Ze waren blij met het fantasierijke en toch nuttige cadeau. Sommigen gaven zelf toe dat het veel leuker was dan het zoveelste koelkastmagneetje. En wij geloven ze.

En hoe was het om de juiste maat te kiezen? Waren er verschillende nummervarianten nodig?

Martyna en Tomek kwamen met de juiste veronderstelling dat kleuren geen geslacht hebben en alle gasten dezelfde sokken krijgen. En wat de maat betreft - ook dat was heel eenvoudig. Onze sokken hebben geen strikt toegewezen maten. De maat ligt vast, maar binnen bepaalde grenzen. Dit betekent dat iemand met schoenmaat 36 dezelfde sokken krijgt als iemand die elke dag maat 38 draagt. In het geval van Martyna en Tomek waren drie maten voldoende om aan de behoeften van alle gasten te voldoen. Bovendien konden de sokken discreet onder tafel worden geruild als de maat verkeerd was. Vergeet niet dat de assortimenten die we hebben gekozen het veel gemakkelijker maken om de maat van de ontvanger aan te passen.

Gepersonaliseerde sokken, of 'dank je wel' iets creatiever gezegd

Laten we tot slot één ding duidelijk maken - sokken met personalisatie als cadeau voor je gasten hoeven niet alleen de datum van de ceremonie of de namen van de bruid en bruidegom te bevatten. Hoe creatiever, onconventioneler het ontwerp, hoe beter meestal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sokken die jullie hobby's of persoonlijkheden weerspiegelen, die symbolisch verwijzen naar datgene waarmee jullie je geliefden associëren. Een andere optie? Een afbeelding van het jonge stel in een abstracte vorm. Een favoriete quote - over liefde of iets anders dat belangrijk voor je is. Rebus. Elementen die verwijzen naar de plaatsen waar jullie vandaan komen of waar jullie willen gaan samenwonen. Of, zoals Martyna en Tomek - een eenvoudig ontwerp met stripafbeeldingen en elementen die betrekking hebben op het interieur op de dag van de ceremonie. Zo'n oplossing helpt zeker om de aard van de gebeurtenis te onthouden. Al met al zijn er echt heel veel ideeën. Probeer het uit!