Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
PL
0
0,00  0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Scheepvaart Szczecin heeft themasokken bij ons besteld. Kijk welke!

augustus 16, 2023

Hun element is water, de onze aarde, want daar lopen we op onze sokken. We sloegen echter de handen ineen om sokken met een zeilthema te maken. Op een golf van creativiteit bereidde het Szczecin Scheepvaart team het perfecte ontwerp voor en wij voerden het met de grootste zorg uit. Bekijk het effect dat we samen hebben bereikt!

Scheepvaart in Szczecin moedigde voortdurend mensen uit heel Polen (en daarbuiten) aan om actief te worden op het water. Het organiseren van evenementen, het verhuren van motorboten en ligplaatsen (onder andere aan kades, boulevards en de jachthaven) zijn hun standaardactiviteiten, waarvan je niet alleen in de zomer kunt genieten. De sokstijl die het team van de Scheepvaart in Szczecin ontwierp, moest daarom hun passie perfect weerspiegelen. Zijn ze daarin geslaagd? Ontdek het - neem hieronder een kijkje!

Ze hebben gevaren met dit ontwerp. Kijk maar!

Het rode en blauwe kleurenschema paste perfect bij de huisstijl van Scheepvaart in Szczecin. En de beeltenis van een matroos aan het roer versterkte de hele boodschap en maakte het heel gemakkelijk om te lezen. Als je naar deze sokken kijkt, weet je meteen wat de auteur in gedachten had 馃槈 Bovendien betekent de datum die aan de onderkant is geborduurd dat dit paar sokken altijd een gevoel zal oproepen dat verbonden is met 茅茅n bepaalde gebeurtenis, jaar. Het is een nuttig souvenir dat gemakkelijk een gevoelige snaar zal raken bij de ontvangers. Sokken komen immers bijna altijd van pas als ze uit het water zijn.

Hun ontwerp en onze uitvoering. Het is ons gelukt!

Het ontwerp was helemaal van het Scheepvaart team in Szczecin. En toen deden wij wat we het beste kunnen. We naaiden de sokken in de wizard. We maakten in totaal ... paar. Elk paar was gemaakt van ons kenmerkende OEKO-TEX-gecertificeerde zachte katoen. En daarom denken we dat alle ontvangers hun sokken nog jaren zullen dragen. Of in ieder geval tot het volgende Zeilen van Szczecin evenement in 2023, als ze besluiten om weer een sok cadeau te geven en een nieuw paar te ontwerpen 馃槈

PS Als jij ook sokken wilt bestellen voor een belangrijk evenement, als cadeau of als promotionele gadget, dan bevelen we onszelf aan - schrijf ons en kijk wat we voor je kunnen doen!