Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
PL
0
0,00  0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Ontdek de wizard waar je het handigst je sokken kunt ontwerpen!

juni 16, 2023

We hebben het voor elkaar! Na lange maanden van uitproberen, fouten en euforische uitbarstingen die even later onherroepelijk verdwenen, is het ons eindelijk gelukt om de nieuwste versie van de sokkenwizard te introduceren. En eindelijk is de euforie 100% aanwezig! Maak dus kennis met de modernste en handigste online ontwerptool - bijna net zo handig als onze sokken 馃槈 Maar ter zake! Welke voordelen hebben we voor jou?

De sokkenwizard was erg belangrijk voor ons. Hier maak je immers een ontwerp van je sokken voor een cadeau, voor de verkoop of voor reclamedoeleinden. We hadden dus een tool nodig die heel precies was, maar toch intu茂tief en comfortabel in gebruik. En daarom hebben we ons gericht op drie belangrijke punten.

Een stap naar bestelgemak - een geavanceerde sokkenwizard (online!).

"Activy" is een sokkenlijn die ontworpen is door het Mindy App team voor intern gebruik van hun merk - voor vrouwelijke werknemers. Als onderdeel van deze serie werden twee verschillende, erg coole ontwerpen gemaakt. Elk heeft te maken met lichaamsbeweging. De eerste, oranje, met een motief van fitnessapparatuur. En de tweede, blauw, met elementen die met sport te maken hebben - zelfs de voeten. Wij denken dat voor zo'n sportieve boodschap de keuze van de gadget gewoon goed was. Om te rennen, springen of een balletje te trappen heb je immers sokken nodig die zacht zijn en bijdragen aan het voetcomfort, toch?

Hun visie, onze realisatie. Over waarom het een geweldige samenwerking was

We hebben deze stap vol vertrouwen genomen, net als bij onze sokken, maar vooral als antwoord op de specifieke behoeften van onze vrouwelijke klanten. Daarom wisten we al in de ontwerpfase dat de geplande functies van de wizard perfect zouden zijn. Uiteindelijk hebben we de volgende oplossingen ge茂ntroduceerd:

1. 3D - onze sokkenwizard werkt met dit model.

Je kunt je sokken roteren, en dan - sokken - nog handiger. Want al bij de online bestelling weet je precies wat je je eigen klanten aanbiedt. Je bekijkt het product van alle kanten en zorgt ervoor dat het aan al je verwachtingen voldoet.

2. Voorbeeld van je bestelling - voor nog meer zekerheid.

Voordat je de bestelling accepteert, kun je deze nog een keer bekijken en ervoor zorgen dat het ontwerp aan je verwachtingen voldoet. Als je vindt dat het logo of de tekstclaim ontbreekt, of dat de eenhoorn meer blauw zou moeten zijn, dan is dat niet erg - je kunt een stapje terug doen en eventueel wijzigingen aanbrengen. Ja, zelfs een blauwe eenhoorn, hoewel we tenslotte allemaal heel goed weten dat er alleen witte bestaan.

3. Makkelijker en sneller ontwerpen voor iedereen

We realiseren ons dat jij misschien niet zoveel tijd hebt om te cre毛ren als iemand als Picasso. En daarom is onze sokkenwizard zoveel mogelijk vereenvoudigd en 100% digitaal. Je kunt je eigen sokken ontwerpen in slechts een paar klikken. Gebruik de patroonbibliotheek of upload je eigen elementen en stel ze in of bewerk ze naar wens. We zeggen onbescheiden dat Picasso je een beetje jaloers zou kunnen maken met zo'n creatiegemak, vooral als ontwerpen niet je sterkste kant is.

Deze op maat gemaakte sokkenwizard is onze gezamenlijke inspanning. Dank je wel!

Het is snel, eenvoudig en geeft je veel ontwerpmogelijkheden. Het was belangrijk voor onze vrouwelijke klanten, dus werd het nog belangrijker voor ons. Nu de sokkenwizard officieel werkt, moedigen we jullie aan om hem uit te proberen. Laat je eigen creativiteit de vrije loop!

PS Hartelijk dank aan alle mensen die ons hun feedback hebben gestuurd en elke systeembehoefte hebben beschreven. Dankzij deze feedback kreeg de sokkenwizard zijn huidige vorm en werd het de eerste tool in zijn soort ter wereld.

Deel jouw ervaringen met ons!