Bestellingen vanaf 50 paar
Genaaid in Polen
Gratis levering
0
0,00  0 items

No products in the cart.

Een stap naar geestelijke gezondheid in warme sokken - Mindy App x Socks Factory

januari 7, 2024

Jouw gedachten, gevoelens en emoties zijn belangrijk. En met behulp van de Mindy App - een app waarmee je gemakkelijk voor je geestelijke gezondheid kunt zorgen - kun je ze elke dag ondersteunen. Hoewel het allemaal begint met het hoofd, eindigt het ook met de voeten. En daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat ze niet bevroren zijn. Nooit. Dat vond het Mindy App team ook, en dat hebben we gedaan. Bekijk de sokken die we hebben gemaakt als onderdeel van onze samenwerking!

We waarderen projecten die veel waarde bieden zeer - en de Mindy App is er daar één van. De beschikbare praktische oefeningen en kennis ondersteunen de geestelijke gezondheid van gebruikers. Daarnaast helpen ze bij persoonlijke ontwikkeling, stressvermindering en bevorderen ze een breder welzijn. Dus als je wat meer motivatie en regelmaat nodig hebt om voor jezelf te zorgen, raden we je de Mindy App van harte aan. Adem in, adem uit en neem een moment om te ontspannen. Want het gaat heet worden - vooral je voeten bij het zien van de 'Activy' sokken!

Geestelijke en lichamelijke gezondheid gaan hand in hand. Net als sokken. Dus maak kennis met "Activy"!

"Activy" is een sokkenlijn die ontworpen is door het Mindy App team voor intern gebruik van hun merk - voor vrouwelijke werknemers. Als onderdeel van deze serie werden twee verschillende, erg coole ontwerpen gemaakt. Elk heeft te maken met lichaamsbeweging. De eerste, oranje, met een motief van fitnessapparatuur. En de tweede, blauw, met elementen die met sport te maken hebben - zelfs de voeten. Wij denken dat voor zo'n sportieve boodschap de keuze van de gadget gewoon goed was. Om te rennen, springen of een balletje te trappen heb je immers sokken nodig die zacht zijn en bijdragen aan het voetcomfort, toch?

Hun visie, onze realisatie. Over waarom het een geweldige samenwerking was

De samenwerking met het Mindy App team is soepel en vriendelijk verlopen. We zijn erg blij met de beslissing van het merk om haar mensen te steunen in hun zoektocht naar een gezonde vorm. We houden van dit soort projecten omdat we het gevoel hebben dat we onze hand zetten in iets echt goeds dat echt waarde heeft. Het ontwerp van de sokken zelf, eenvoudig en rustig, sprak ons aan en we hebben het graag aangenomen. Het is een geweldig gevoel als je doet wat je leuk vindt, plus voor een goed doel en met zo'n succesvol resultaat. De hele samenwerking verdient gewoon een vermelding - bedankt Mindy App!

Wij zijn belangrijk en onze behoeften tellen mee

Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid, meer bewegen of warme sokken aan je voeten op een koude avond. Met dit project willen we je aan één belangrijk ding herinneren - wat je voelt en wat je nodig hebt is gewoon belangrijk. Als dit toevallig nieuwe sokken zijn voor de verkoop, als reclamegadget of als cadeau - geweldig, neem dan gerust contact met ons op. En als je denkt dat we je kunnen helpen met een ander sokontwerp, stuur ons dan gerust een berichtje en we staan volledig tot je beschikking. In elk ander geval duimen we voor je en wensen we je veel succes op elk gebied!